Saftig biff

Det har var ett tag sen, ja. Ar en riktigt saftig biff att uppdatera er om senaste tidens handelser ma jag saga. Fragan ar nar man ska ha tid att satta tanderna i den? Mmm. Tal att tankas pa!

Vi var i Saigon en gang i tiden. Kanns sjukligt langesen. Darifran tog vi oss till Kambodja, vidare in i Laos, smog in i Thailand och nu befinner vi oss i Indonesien. Bali narmare bestamt. Det har varit som ett slags maraton. Ack ja. Nu behover vi hamta pust och kurera oss. Och det ar just vad som ar planen - Gili Islands next!

Jag kan i alla fall bjuda pa en ytterst spannande update om dagens dag! Spannande och generost! Oja. Efter ett par harda strand vs. fest dagar i turist (las australien) meckat Kuta, tog vi vara fornuft till fanga, avnjot en hel natts somn och hoppade pa en buss till Ubud. Om Kuta ar det overexploaterade skabbiga turisthaket, sa ar Ubud dess motsats. Sota grander, minimalt med folk, maximalt med kultur och massa spirituella prylar och halsosaker. Rehab! Sa dagen har spenderats med att stosa omkring i den extrema hettan (10 minus hemma har jag hort, hoho) for att sedan pusta ut emallanat pa organiska mys-cafeer. LOVE IT! Lite hurt-bulliga har vi dock varit, da vi masade oss till Yoga Barn och deltog i ett en och en halv timmes langt spirituellt yoga flow (nagonting nagonting) pass. Maste ju erkanna att det var lite val avancerat. Aj i ljumskarna. Men pang pa't imorgon bitti igen bara! Dagen avslutades med att hetsata torr formfranska med tjocka lager glada-kossan ost i, innan vi bankade oss i kulisserna for att beskada traditionell balinesisk dans. Mycket underhallande. Mycket fargstarkt. Mycket komiskt.

Ni ska ju inte tro att mat-och-sov-klockan klingade pa somn for froknarna annu, utan innan detta skulle ytterligare ett mal mat intas. Tyckte vi. Sjalvklart. Bali Buddha fick den aran. Gott gott gott. Och sott sott sott. Nu ska vi rulla hemmat till vart otroligt mystiska 'hotell' dar ingen annan verkar bo och dar man har hanglas pa dorrarna. Men prutat, det har vi gjort.

Kanske, kanske att en uppdatering om Asien-maratonet kommer snart. Man vet aldtig. Sant som marks.

G'natter <3

RSS 2.0