Saftig biff

Det har var ett tag sen, ja. Ar en riktigt saftig biff att uppdatera er om senaste tidens handelser ma jag saga. Fragan ar nar man ska ha tid att satta tanderna i den? Mmm. Tal att tankas pa!

Vi var i Saigon en gang i tiden. Kanns sjukligt langesen. Darifran tog vi oss till Kambodja, vidare in i Laos, smog in i Thailand och nu befinner vi oss i Indonesien. Bali narmare bestamt. Det har varit som ett slags maraton. Ack ja. Nu behover vi hamta pust och kurera oss. Och det ar just vad som ar planen - Gili Islands next!

Jag kan i alla fall bjuda pa en ytterst spannande update om dagens dag! Spannande och generost! Oja. Efter ett par harda strand vs. fest dagar i turist (las australien) meckat Kuta, tog vi vara fornuft till fanga, avnjot en hel natts somn och hoppade pa en buss till Ubud. Om Kuta ar det overexploaterade skabbiga turisthaket, sa ar Ubud dess motsats. Sota grander, minimalt med folk, maximalt med kultur och massa spirituella prylar och halsosaker. Rehab! Sa dagen har spenderats med att stosa omkring i den extrema hettan (10 minus hemma har jag hort, hoho) for att sedan pusta ut emallanat pa organiska mys-cafeer. LOVE IT! Lite hurt-bulliga har vi dock varit, da vi masade oss till Yoga Barn och deltog i ett en och en halv timmes langt spirituellt yoga flow (nagonting nagonting) pass. Maste ju erkanna att det var lite val avancerat. Aj i ljumskarna. Men pang pa't imorgon bitti igen bara! Dagen avslutades med att hetsata torr formfranska med tjocka lager glada-kossan ost i, innan vi bankade oss i kulisserna for att beskada traditionell balinesisk dans. Mycket underhallande. Mycket fargstarkt. Mycket komiskt.

Ni ska ju inte tro att mat-och-sov-klockan klingade pa somn for froknarna annu, utan innan detta skulle ytterligare ett mal mat intas. Tyckte vi. Sjalvklart. Bali Buddha fick den aran. Gott gott gott. Och sott sott sott. Nu ska vi rulla hemmat till vart otroligt mystiska 'hotell' dar ingen annan verkar bo och dar man har hanglas pa dorrarna. Men prutat, det har vi gjort.

Kanske, kanske att en uppdatering om Asien-maratonet kommer snart. Man vet aldtig. Sant som marks.

G'natter <3

Kommentarer
Postat av: KF

Oh, vad mycket roligt ni verkar göra :D bra blandning av nöje och kultur! Hur är det med Babys fot nu då?

2010-01-04 @ 23:29:54
URL: http://keyeff.blogg.se/
Postat av: kusinvitamin

ni kunde väntat med thailand! 24 februari far vi dit ju.. saknar dig kusin, men hoppas ni har de grymt, men de verkar ni ha och hoppas foten är bra! massvis med kramar <3

2010-01-05 @ 00:53:03
URL: http://www.amandabeerg.devote.se
Postat av: Anna-Lisa

Kul att Ni håller värmen, tjejer! Här var 19 minus i natt och 30 cm snötäcke. Ludde vill inte gå ut.

Gili Island lär vara ett paradis (både på land och under vattnet), men dubbelt så dyrt där som på Bali, så pruta, pruta! Hoppas Ni hittar bra båtresa dit, långsam båt = 10 timmar eller snabb = halva tiden, dubbla priset??

Hej från frusen farmor, farfar och katt!

2010-01-05 @ 16:04:17
Postat av: lojs

OO bra att ni åkte till ubud :D såå mkt bättre än kuta med sin pizza hut full med fjortis-svenskar från gbg ;)

Hoppas ni kom iväg till KAFE-cafet..wunderbart ;)

biilder :D

2010-01-05 @ 16:14:28
Postat av: Hanna

Låter brutalt nice! Baserat på de saftiga biffarna låter ju bali ungefär lika nice som ryktet säger...:P Något surf därborta eller?

2010-01-06 @ 11:49:53
Postat av: Lindabinda & bananbaby

KF: Haha, du anar inte vilka historier vi hann samla pa oss under detta maraton. Babys fot ar bra, det ser ut som hon blivit brand av en manet typ.



Kusinvitamin: Dalig tajming! Vi har det underbart, saknar tillbaka och ha en najs resa!



Farmorrrrrrn': Later mycket mysigt! Inte.. Jovars varmt ar det ma jag saga, och nu borjar pepparkaksfargen ta sig rejalt. Det sags vara det ja, och vi far la se imorgon nar vi kommer dit. Finns inget internet och inga bankomater dock, sa blir ett rejalt uttag till dykcertifikatet. Usch da! Vi som tycker Bali ar dyrt. Vi ska ta 2-timmars baten. Har dalig erfarenhet av slowboats sedan vietnam, haha. 450000 idr kostade den. Men vart for att komma till paradiset pa 2 timmar! Flyg ar ganska billigt annars, men da maste man anda aka taxi och bat ocksa. Sot du ar som kollar upp massa fakta! Puss och varm kram pa er!



Lojs: Haha, jaa. Cafe-cafeet var riktigt najs! Och yoga barn! Bilder vet vi inte hur det blir med, har knappt tid och skriva ju ;) Och en kamera ar borta..



Honeyhanna: Saktiga biffar ar riktigt saftiga kan jag lova! Inte annu faktiskt :O Ska jag vara arlig sa skrammer vagorna skiten ur mig haha. Men pa Gili blir det ovning infor Aussie. Och dykcert!!! Laget? LOVE



2010-01-06 @ 15:06:40
Postat av: lojs

näääe inga bilder =/



en bild säger mer än tuuusen ord ;)

2010-01-20 @ 10:54:45
Postat av: KF

uppdatering snart!? Det är kallt här! :/

2010-01-25 @ 16:03:54
URL: http://keyeff.blogg.se/
Postat av: Åsa

linda snygging!

är du fortfarande i bali? hänger inte riktigt med h'r märker ja men har en kompis som bor där nu, ni kanske är på samma ställe? torr hon bor nära kuta lr ngt? gaah miss you

2010-02-18 @ 09:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0