En bild sager mer an..

..1000 ord. Fast det har vi i och for sig redan skrivit. Men anda.

Lang motobikefard till Ha Tien och lokalbat till Phu Quoc. En kulturell upplevelse. Minst sagt.
   

  

  

  

  


Sao Bao Beach, Phu Quoc Island. Dar levde vi i en minst sagt primitiv bungalow. Den hade dock ett tebord i lekstugeformat. En nodvandighet! Dar bjods aven pa en hel del bumpy rides. En mardrom nar man ar kissenodig. Jada.

 

    
   
 

On the road.. Nar Vietnam ar som finast. Ham Ninhs fiskeby, Sa Pa's 'vattenfall' och sjunga med lokalbefolkningen. Ett starkt minne.

  

  
  
 


Sa gick det sen:



Resten av vistelsen har vi spenderat har, pa vackra Lien Hiep Thanh's Family Hotel med omnejd. Dagarna inleds med den obligatoriska vantande taxin som for oss till sjukan, och uppfoljs sedan med heldagshang pa stranden. Pa kvallarna transporteras Baby pa diverse olika satt till en lamplig middagsresturang, bland annat Eden och Le Deuville - var schweizares och raddare i nodens alldeles egna restaurang. Observera aven Gandalf! Det kallas kreativitet - nar tva skandinaviska hjarnor slas samman.

  

  
  

  

  

Buddy's Ice Cream! vilket vi hojer till skyarna och hanger pa, minst ett par timmar om dagen. Man maste ju fa i sig den dagliga dosen av musli och glass. Liksom. Leksaksogondroppar med mintsmak kan man ocksa dosera. Helst inte for mycket av.

  
  

  


Det var det folkens! Tog bara uppemot fyra timmar det dara. Hoppas det ar till belatenhet nu o sa dara.
Rulla ner och spana in de extraordinara tillaggen till tidigare inlagg aswell. Tycker vi alltsaaaaa.


<3


Kommentarer
Postat av: Carina Hörberg

Tack för alla fina bilder och att man får följa er hela tiden på resan det betyder mycket när man saknar er så . Synd bara att ni skulle råka illa ut . Men jag ser på bilderna att det gått framåt med Angelica och hon ser ut att bli ompysslad önskar jag var där och kunde hjälpa till .Miljoner kramar från Carina

2009-12-08 @ 13:34:56
Postat av: Flickorna

Vi gor vart basta for att ni ska kanna er delaktiga :) Trevligt med en kommentar! Ja, det var trist, men borjar ga mycket frammat nu. Du hjalper till sa mycket med ditt stod hemifran sa <3

KRAMAR

2009-12-08 @ 15:42:41
Postat av: Rebecca D

Men herregud vad har hänt med dig angelica!!!??? hoppas nu har en sjukt bra resa!!! saknar dig <3

2009-12-11 @ 22:00:13
Postat av: Juckie

Åh en apbäbis!

2010-01-26 @ 19:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0