Saigon round#2

Yes, det var lite hjartskarande att lamna Phu Quoc. Men att vi fick aka propellerplan trostade lite. I alla fall Linda. Det var finfin service pa den lille flygplatsen, som for ovrigt var sprillans ny och superfrasch. Om Baby inte kannts sig handikappad tidigare, sa gjorde hon det nu. Rullstol overallt och separata vantrum. Sa kan det ga. 

  

Har i Saigon har vi bott pa Hong Tien Loc Hotel denna gang. Vi har en riktig dusch! Med varmt varmvatten! Och en harblas, till Lindas stora gladje! Vi haller inte var budget riktigt dock. Men vi har slutat bry oss. Inget gar ju anda som vi vill.

 

Forsta dagen passerade mest forbi, fylld av langa harj med efterblivna vietnameser och ett antal timmar pa SOS International Clinic. Ack vilken pars! Sa parsig att Linda var tvungen att aterhamta sig med en okand komasovning. Mm.

  

Sen har vi atit, atit och atit ungefar. Vi har atit frukostbuffe med 20.000 olika sorters toast (mycket nyttigt), vi har atit notter (vi talar inte sma mangder, vi talar kilon), vi har atit torkad (och otorkad ocksa for den delen) frukt, vi har atit glass i stora lass, vi har atit kokoskolor (det anda vietnameser gor bra), och vi har atit kycklingburgare. Halsorna sjalva som ni hor.

  
  

Vi har utvecklat en slags besatthet for bio ocksa. Det ar som nagot slags maraton. 'Twilight - New moon' (antligen Baby!), '2012' och 'All about Steve' ar redan avbetade och ikvall blir det 'The Stepfather'. Snart har vi sett alla engelska filmer har, fragan ar vad vi da ska hitta pa?  Om man inte kan dansa ar det ingen mening att ga pa krogen. Bara om man blir bjuden pa massa drinkar forstas, hoho.

   

Men innan det ar bio-dax ar det dags for oss att lara oss nagonting! Det ni! Idag star 'The War Remnants Museum' och 'The Jade Emperor Pagoda' pa schemat. Lite valfortjant trost-shopping ocksa, tihi.


chao tam biet!


Kommentarer
Postat av: KF

Separata väntrum och rullstol? ojoj! Har det blivit värre med Baby eller var det en form av service :) ?



Bio är ju mysigt, partyparty hinner ni nog med ska ni se :) ..och äta massa god asiatisk mat, nötter och glass är ju inte helt fel :)



Hoppas ni hittar lite kul shopping, svårt att få med sig allt hem dock..?



Kram på er!



2009-12-11 @ 15:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0