Bilder babes!!!

Nu tycker vi att ni ska ta er en titt pa bloggen var anda fran begynnelsen. Nu (hoppas vi) finns namligen alla bilder dar igen! Suverant alltsa!

Jo ni forstar, det regnar namligen har i Nha Trang. Nehe? Har vi tur med vadret elleeeeeeer? Sa dagen har bestatt av ett antal timmars framfor-datorn-sittande och en fruktsmoothie. Mycket intressant.

Ikvall ska vi ata barbeque pa bordet. Ah alltsa, det barbequas pa bordet sa man kan sitta och dreggla over det. Ger en extra touch har vi hort. Maste testas. Sen ska vi ga och dansa. Det gjorde vi igar ocksa. Det var spannande. The why not bar bjod pa ovantat bra musik och drag i, detta annars sa lagsesongiga, Nha Trang. Sen badade vi i havet. Det var ocksa spannande. Ack ja, sa bra.

Mindre bra var kanske att vi skamset var tvungna att traska hem i Bjorn Borg-kallingar och stora kose-byxor. Det ska vi nog inte gora ikvall. Men vi fick en kulturell upplevelse ut av det hela i alla fall. Vietnameserna ar tydligen i full aktivitet denna tid pa dygnet och vi passerade ett flertal festliga park-aktiviteter.


Grynings-gojjs

Om det inte vill vara soligt vader imorgon heller sa lamnar vi Nha Trang, som vi tidigare hade sa hoga forvantningar pa. Mui Ne blire da horrni! Forsok hanga med lite har nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0