Mui Ne, Mui Ne.

Det ar sott. Det ar lugnt. Det ar strandigt. Det ar soligt. Det gillar vi :)

Har varit mucho skont att vara sa 'lange' pa en och samma plats. Nedvarvning kallas det har vi hort. I fem natter har vi levt i var lilla bungalow med privat strand tillsammans med bed bugs, myror och andra festliga insekter med snabel. Vi har trivts mycket bra :)

Natterna har vi ocksa lyckats roa oss pa, trots lugnet i denna lilla by. Vi verkar aldrig vara i hogsasong. Gor inget det inte.

Alltsa vi maste erkanna att det inte finns sa mycket att beratta. Men vi kan saga sahar: VI MAR BRA. Slappa stranddagar, barbeque, biljard(!)  och drinkmaraton med norrmannen gor att vi kanner att vi har semester. Och det har vi ju. Till skillnad fran vissa andra...

  
Coconut!               Mysigt dags-barhang pa sankara.       De norske.
    
   Biljardbabe                 Sa kul var det.            Koselige gutter

  
Drinkmaraton. Den lilla, baby och jorn-bjorn :)

Forlat, vi var tvugna.

Vi kan dock inte skryta med att vi har nagon vidare branna annu. Ni forstar, det var sahar att var forsta morgon har i Mui Ne fick vi ett sadant dar hurtigt infall. Ett joggingsinfall! Sa off we went ikladda endast bikini pa denna fascinerande tur, som vi raknade med skulle ta ungefar en halvtimme eller sa. Det ar bara en liten detalj har va: Var sota bungalow pa The Waterhole Resort med romantisk hammock, palmer och tva solbaddar ligger, for att saga det sa, langt at helvete. Fraga oss inte hur det kommer sig att vi valde det. Eller gor det foresten. 


Morgonutsikt fran THe Waterhole Resort


Det var som sa att vi anlande hit till Mui Ne kring klockan tva pa natten efter en ytterst festlig tur pa en sa kallad sleeping-bus. Den var inte sa sleeping dock, men ater till historien. Sa dags pa dygnet var det inte sa mycket oppet i en sadan har liten stad upptackte vi, och vi hade ju sjalvklart inte varit sa smarta att vi bokat nagot slags boende i forvag. Sa vi vandrade gate upp och gate ner i ett par timmar (med ryggsackar) och nar vi tillslut fann The Waterhole Resort tyckte vi det sag forskrackligt bra ut. Trottheten gjorde var avstandsbedomning lite skev tror vi.

 
Sleeping-bus..

Sa den har joggingturen vi snackar om blev lite langre an en halvtimme dara - tre timmars vandring pa stranden med stigande sol. Ingen solkram. Behover vi saga nagot mer? Vi ar smarta, vi ar heta, vi ar solbranda. Sen har vi fina bett pa benen ocksa :)


Bakisfrullen #1. Observera brannan :)

Norrmannen har dock varit vanliga nog att bjuda oss pa ett par motobike-turer sa vi slipper super-promenaden och lite (mycket) annat.. Go'a gutter det dar. Trevliga ar de ocksa :)

Sa nu slipper vi oftast "motobike, motobike"-hetsen. Det gillar vi. Nu ska vi hyra en egen dock (hmm..) och kora till oknen. Spannande. Tuta och kora. Man far det har. Man maste det har. Iiih.


Motobike-motobike!

Imorgon maste vi bege oss till storstaden, Ho Chi Minh aven kallad Saigon ar det som galler. Var visum har i Vietnam borjar sina forstar ni, sa det ar dags for oss att satta vara planer i verket.

Puss och kram till er alla. Fran oss alla. Tva. 


Kommentarer
Postat av: Amanda Nystedt

Åh vad roligt att ni har en blogg. Ska fortsätta läsa om ert äventyr. Njut åt mig med.pussar o kramar

2009-11-23 @ 18:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0