The final countdown

I Cairns. Ar vi. Nu dara.

Sista destinationen har i Aussie. Sista dagen tillochmed. Lite dramatiskt sadar. Saaa.. Imorgon far vi till Singapore. Det ska bli SA spannande att flyga flygplan. Kanns som det var evigheter sen sist. De har roda sa kallade Greyhoundbussarna har ju liksom tagit over senaste tiden. Kan man saga. Men nu are slut pa't. Yeeeees assssssa.

Ska bli sjukligt skont att lamna detta enorma land. Vi har haft countdown i hela tva veckor. Det AR sant. Och nu ar det bare en enda dag kvar. En gra dag. Igen. Samtidigt kanns det lite sadar sma-konstigt att snart vara hemma. Hmmhm. Fast det behover man ju egentligen inte tanka pa an. Vi ska ju faktiskt till Singapore. SINGAPORE!

Cairns ar inte roligt. Om man inte har massa pengar. Och det har man ju inte. Eller? Nej. Inte jag. Och inte Baby. Det finns liksom inget att gora da serru. Inte ens en strand finns det. Inte for att det ar sol. Men anda.

Fast vi ska inte forneka att vi har det brakul anda. Pa kvallarna sa att saga. Vi har precis flyttat in pa det okanda Gilligan's. Haha. Ett enda harj skulle jag vilja saga. Kul harj! Om man inte kommer fran Osterrike har jag forstatt.

Horde att det snoade senast i forrgar hemma dar, hos er. Hm. Stammer den uppgiften?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0